A hét elején a német tőzsde nehezen szabadulni ki a kezdő blokkokból. Ismét az aggodalmak a Kínából származó behozatalra vonatkozó további amerikai tarifák miatt csökkentették a befektetők vásárlását.

A Dax hétfőn 0,23 százalékkal 12,096,41-re csökkent. A vezető index súlyos veszteséggel szeptemberre indult, de stabilizálódott az elmúlt hét folyamán.

Donald Trump amerikai elnök most úgy tűnik komolyan veszi az új különleges feladatokat. Trump azt akarja bizonyítani, hogy a Kínából érkező behozatal 200 milliárd dollár értékű, tíz százalékos különleges díjakat jelent, jelentette a Washington Post. A múlt hét után az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma jelezte, hogy készen áll a pekingi ülésre, a tőzsdeügynökségek értékelték a hírt, mint egy másik visszaesést.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem befektetési tanács, hanem a mi hosszútávú nézetünk a piacokkal kapcsolatban. Az adat amit biztosítunk marketing anyag és nem szándékozik összezavarni vagy útmutatást adni ügyfeleink kereskedési döntésében. Minden befektetési tevékenység önálló befektetési döntés. Az Exclusive Capital nem felelős semmilyen veszteségért, ami a weblapon megjelent információ elolvasása után történt kereskedésbőll származik.

Kockázati figyelmeztetés: A tőkepiac kereskedése kockázatos, ezért további tudás vagy tapasztalat szükséges. Alkalmazzon megfelelő kockázat és pénzmenedzsmentet és biztosítson biztonságos tőkeátmenetet

 

Author

Geza Varkuti

View Profile

Abonnieren Sie um unsere Artikel, technische Analysen und Informationen zu unseren bevorstehenden Veranstaltungen zu erhalten